Joggegruppa i Halden IL

Joggegruppa i Halden IL


Arrangør:

Tid


 

Først og fremst vil vi ønske dere velkommen på treningen på mandag.

 

Vi møtes kl. 18.00 ved inngangen til idrettshallen på Høyskolen i Østfold, Remmen. Dette er bak svømmehallen.

 

Nede ved studentblokkene finnes det en stor parkeringsplass.

 

Treningstid er på mandager og torsdager fra 18.00 til 19.30. I vinter vil vi trene mest på asfalt. Det er derfor viktig med godt skotøy. På slutten av treningen på torsdager kan vi være litt inne i hallen for å ta noen øvelser for å trene kjernemuskulaturen (core stability) i hallen. Litt ut på våren kan det hende vi kan trene en del på stadion og/eller i Rødsparken.  

 

Det blir kaldt ( - 8 C) på mandag. Derfor er det viktig at dere kler dere skikkelig. Viktig med god superundertøy, lue og hansker. Det er påbudt med refleksvest for alle. HIL fikk en del refleksvester fra Sparebank 1, så de som ikke har refleksvest kan få en gratis. Si fra på forhånd slik at vi kan ta disse med oss. Nå er det ikke ofte veldig kaldt i Halden, men vi komme til å trene så lenge temperaturen ikke er lavere enn  -15 C. 

 

Vi har fått inn 17 forhåndspåmeldinger. Det kan hende at vi får inn noen flere i løpet av helgen eller at noen møter opp på treningen uten at de er påmeldt. Hvis vi blir for mange, vil vi vurdere å dele opp gruppa i en nybegynnergruppe og en gruppe med de som allerede kan løpe en del. Uansett skal oppvarmingen og løpedrill være samlet.

 

Vi har egen Facebook side https://www.facebook.com/joggegruppahil/ Det er heller ikke så dumt å melde seg inn i gruppa Halden IL https://www.facebook.com/groups/haldenil/ fordi her legges det ut mye info om HIL.

 

Vi kommer til å legge ut info og treningskjemaer. For å komme i form til å kunne løpe en 5 eller 10 km må man trene tre ganger i uka. Det er noen som allerede har sagt at de ikke kan møte opp både mandager og torsdager, og de kan da følge skjemaet som er lagt ut på Facebooksiden.

Vi tar ikke noe værforbehold til å trene, med mindre det er uforsvarlig å løpe. I så fall gir vi beskjed om at treningen avlyses.

 

Vi vil se litt på hvor mange som møter opp på mandag og ut fra det skal vi lage våre planer videre.

 

Det er fint om vi får beskjed ved fravær.

 

Hvis dere kjenner noen flere som har lyst til å være med er det bare å møte opp på mandag.

 

Hovedtrenere er Geale de Vries 97430196 gealedevries@online.no og Ton Frenay 97421487 tonfrenay@online.no

 

Vel møtt

 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.